top of page

Forandring 2

Det er en god idé at forberede sin overgang til pensionstilværelsen, mens du er i fuld gang på arbejdsmarkedet. I den nye livsfase kan dit nuværende job ikke længere give dig identitet. Du skal skabe dig en ny tilværelse med nyt, meningsfuldt indhold, som passer til dine interesser, din energi og dine værdier. Det er sværere, end du tror.


På dette kursus forbereder du dig til at tage skridtet ind i din næste livsfase, uanset om det skal ske om kort tid, eller du gerne vil blive på arbejdsmarkedet længe endnu. Vi ser på muligheder i senkarrieren og den næste livsfase, hvor du stadig er fuld af vigør, både fysisk og psykisk. Vi går på opdagelse efter det, der er vigtigt for dig, og som kan give dig det livsindhold, du drømmer om. Vigtigst af alt øver vi os i at blive klar til forandring.


Dagenes arbejde samles i en individuel handlingsplan eller et vision board, som du har mulighed for at bruge efter kurset. Kurset er lagt ind i højskolens ramme og er krydret med tankevækkende morgensamlinger og underholdende aftenarrangementer.Priser pr. person:

Enkeltværelse med bad og toilet - 5.950 kr.

Dobbeltværelse med bad og toilet - 5.350 kr.

Enkeltværelse, bad og toilet på gangen - 5.350 kr.

Dobbeltværelse, bad og toilet på gangen - 4.850 kr.

Hjemmeboende - 4.330 kr.

Forandring 2
bottom of page