top of page

Ledige stillinger på Liselund Højskole

Visk tavlen ren

Liselund Højskole søger 2 lærere

 

Nu har du muligheden, hvis du vil være med til at udvikle en næsten nystartet seniorhøjskole i Slagelse.

 

Liselund Højskole søger 2 lærere på hver 75% med tiltrædelse snarest muligt.

 

Liselund er en klassisk almen højskole i grundtvigsk tradition, der primært tilbyder ugekurser for seniorer.

 

I år tilbyder vi en bred vifte af kurser indenfor religion, filosofi, litteratur, yoga, seniordans, musik, historie, kunst, og vandring, men vi vil kun synes det er spændende, hvis du kan byde ind med helt andre fag.

 

Som lærer på Liselund skal du kunne undervise indenfor mere end et område, og vi forventer derfor, at du har en bred faglighed, der måske endda bliver endnu bredere med tiden.

 

Vi får brug for alle dine kompetencer på højskolen, og vil også gerne vide, hvis du for eksempel er god til skak, er en ivrig ornitolog, strikker, ved alt om Abba, elsker udeliv eller kan slægtsforske.

 

På Liselund Højskole møder du entusiastiske kursister, der har investeret i og prioriteret lige netop din undervisning. Du skal kunne gøre dit stof nærværende og levende for dem, ligegyldigt hvilken baggrund de kommer med. Derfor stiller vi store krav til dine evner som underviser og formidler.

 

Ud over undervisning skal du også holde foredrag og morgensamlinger.

 

Sammen med din ansøgning vil vi gerne have to detaljerede bud på ugekurser, du kan afholde. Du har 10x2 lektioner til rådighed pr. kursus, og på vores hjemmeside liselund.dk kan du finde kursuseksempler. Vi vil i fremtiden lægge mere vægt på holdundervisning end foredrag, og dine kursusoplæg må gerne bryde med den form, du ser på hjemmesiden.

 

Du er velkommen til at ringe til højskoleforstander Kim Jacobus Paulsen på 23290750 og høre nærmere om stillingen. Hvis du gerne vil se højskolen, kan du også aftale et besøg med ham.

 

Ansøgning, cv og to undervisningsforløb sendes senest den 18. marts 2022 til forstander@liselund.dk

 

Spørgsmål vedrørende stillingen rettes til højskoleforstander Kim Jacobus Paulsen forstander@liselund.dk tlf: 23290750

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

bottom of page