top of page

Forfatterbesøg. Lone Hørslev om 'Svømmende, rygende, grædende'

Dato: Mandag den 28. oktober 2024
Tidspunkt: Kl. 14.30 - 16.30
Entré: Kr. 100 som betales ved indgangen og inkluderer kaffe / the / vand og lidt sødt

Forfatter Lone Hørslev kommer til Liselund Højskole og fortæller om sin seneste bog 'Liggende, rygende, grædende' - og læser derudover også op fra bogen.

Om 'Svømmende, rygende, grædende':

Anna drikker. Et lille glas for at fejre, at solen skinner, eller et glas når dagene er grå. Men helt ærligt, hvem gør ikke det? Det gør hende vel ikke til alkoholiker?

Hun drømmer om at skrive en krimi, der kan sælges i pallevis i Bilka, men der kommer ikke rigtig noget ned på papiret. Den ene dag går over i den anden, og da hendes søn dropper ud af gymnasiet og flytter til New Zealand, ramler hendes tilværelse. Anna sidder alene tilbage i huset på Frederiksberg og føler sig som et ligegyldigt stykke biologisk affald, som livet har smidt af traileren på vej til genbrugsstationen. Det eneste, der gør livet tåleligt, er faktisk boksen med hvidvin – indtil en gråsort kat og en mand ved navn Gorm pludselig dukker op ud af det blå.

Lone Hørslev går i sin nye roman tæt på den hvidvinspimpende, småsnaldrede og selvmedlidende 47- årige forfatter Anna. En gribende historie om en kvindes længsel efter en sammenhængende fortælling og hendes flugt fra sin egen kvælende ensomhed, fortalt med vanlig hørslevsk humor og poetisk bid.

Forfatterbesøg. Lone Hørslev om 'Svømmende, rygende, grædende'

bottom of page