top of page
< Tilbage

Foredrag: Fra Tandslet til TV v/ Hans-Georg Møller

Dato: Torsdag den 9. maj 2024
Tid: Kl. 19:30 - 21:30
Entre: Kr. 100 som betales ved indgangen og inkluderer kaffe/forfriskning

Under titlen "Fra Tandslet til TV-stjerne" kommer den kendte tv-vært og journalist Hans-Georg Møller til Liselund Højskole for at fortælle om et langt liv i journalistikkens og TVs tjeneste. Han øser ud af sine oplevelser med de mange kendte kolleger, han har mødt og arbejdet sammen med.

Gorm, som han kaldes, er uddannet som journalist og kom efter at have været på forskellige dagblade i 1968 til Danmarks Radio. På DR har han virket som vært, producer, tilrettelægger og redaktør på programmer lige fra samfundsmagasinet Kontakt, til det juridiske spørgemagasin Hvad siger loven, kriminalmagasinet Uopklaret, TV-Avisen og TV-sporten. Han var også vært på første runde af Sporløs og konceptudvikler og vært på det historiske spørgeprogram Hvornår var det nu det var?.

Hans-Georg Møller var i mere end 30 år tilknyttet Danmarks Radio og var her den ene halvdel af Gorm og Gregers - resultatet af samarbejdet med Gregers Dirckinck-Holmfeld, hvor de udviklede og bestyrede programmerne Kanal 22 og Lørdagskanalen. I 1992 kreerede han det rent danske koncept, "Hvornår var det nu det var".

Hans-Georg Møller er fortsat aktiv på flere områder, bl.a. er han udnævnt til generalambassadør i Sønderjyske Ambassadør Klub.

Foredrag: Fra Tandslet til TV v/ Hans-Georg Møller

bottom of page