top of page
< Tilbage

Derfor er det sundt at synge. Foredrag v/Lasse Skovgaard

Dato: Mandag den 3. juni 2024
Tid: Kl. 14.30 - 16.30
Entre: Kr. 100, som betales ved indgangen og inkluderer kaffe / forfriskning

Vidste du, at det er supersundt at synge? Sang gavner nemlig både vores fysiske og psykiske helbred.

Du bliver både sund og glad af at synge. Du behøver ikke at have en god sangstemme for at synge. Der er mange andre grunde til at lade tonerne flyde frit. Sang er nemlig ikke kun sundt for os, men gør os også i rigtig godt humør.

At synge påvirker os som ingen anden aktivitet. Ikke engang motion har så mange forskellige sundhedsmæssige fordele, lyder budskabet fra Lasse Skovgaard, der er musikpædagog, organist, komponist og sanger. Lasse Skovgaard har også en ph.d.-grad i sundhedsvidenskab og forsker i de gavnlige effekter af fritidsaktiviteter, heriblandt sang.

Velkommen til et spændende foredrag med Lasse Skovgaard, der arbejder professionelt med både musik og sundhedsforskning, og i sine foredrag tager os tilhørere med på en rejse i musikkens og sangens velgørende indvirkninger på os.

Lasse Skovgaard er flittigt brugt som ekspert i medierne og står bag en lang række bøger, artikler og kronikker om musik og sundhedsfaglige emner. Han har derudover selv to sange med i den nye udgave af Højskolesangbogen.

Derfor er det sundt at synge. Foredrag v/Lasse Skovgaard

bottom of page