Covid-19-retningslinjer på Liselund Højskole – 25. november 2021

 

Covid-19 er som bekendt på ny blevet klassificeret som en samfundskritisk sygdom. Det tager vi alvorligt på Liselund Højskole. På nuværende tidspunkt har myndighederne ikke pålagt os nogen restriktioner, men som følge af den stigende smitte har vi fastsat nogle retningslinjer for, hvordan vi bedst muligt passer godt på hinanden under epidemien.

  • Ved sin ankomst til Liselund Højskole skal man enten kunne fremvise et gyldigt Coronapas eller en negativ
      PCR-test, der er højst 72 timer gammel eller en negativ antigentest, der er højst 48 timer gammel.

  • Hvis man ikke er vaccineret, skal man lade sig teste to gange om ugen, mens man opholder sig hos os.

  • Vi har spritstationer i alle vores lokaler. Man bedes spritte sine hænder af, hver gang man går ind i et nyt lokale.

  • Inden man går ind i vores spisesal, skal man spritte sine hænder af. Der ligger plastikhandsker ved buffeten, som man er meget velkommen til at benytte. Køkkenet har i det hele taget et stort fokus på god hygiejne.

  • Herudover bedes man følge sundhedsmyndighedernes almindelige råd om god hygiejne såsom at hoste i ærmet, holde behørig fysisk afstand til hinanden og i det hele taget vise hensyn til andre mennesker.

 

Hvis man har nogen som helst tegn på symptomer på Covid-19 op til kursets begyndelse, må man ikke møde op. I givet fald vil vi glæde os til at se dig på Liselund Højskole en anden gang.

 

Hvis man under sit ophold på Liselund Højskole mærker Covid-19-relaterede symptomer, skal man straks kontakte personalet. Vi kender rutinerne for både afklaring, rådgivning og hjælp.

 

Hele personalet på Liselund Højskole samt gæsteunderviserne og andre med et ærinde her på stedet er omfattet af de samme retningslinjer, som alle vores kursister og gæster er. Vi appellerer stærkt til alles aktive indsats for, at vi kan holde smitten i ave, så vi fortsat kan have glæde af at mødes her på Liselund.

Vi glæder os meget til at se jer.

 

Morten Dyssel

Forstander