top of page

Øhop eller Senioryoga

Vælg mellem:

Øhop

Senioryoga


Øhop:

Pak rygsækken og tag med på vandringer ud i det smukke Sydvestsjællandske landskab.  

Vi øhopper mellem områdets mindre og større perler af øer. Vi oplever en enestående smuk natur, et varieret terræn, ro, natur og kulturseværdigheder.   

Vi går i et tempo, hvor alle kan være med. Undervejs holder vi pauser, nyder sensommeren i naturen og møder lokale ildsjæle i deres kulturliv.  

Holder du af frisk luft, natur og det glade fællesskab, der helt naturligt opstår, når vi bevæger os sammen – så kom med Liselund Højskole på Øhop. Vi går mellem 10-15 kilometer på en hel dag. Der vil være god mulighed for både at gå kortere og lidt længere. Senioryoga:

Programmet er særligt tilrettelagt til seniorer med fokus på styrkelse af hele kroppen gennem blid og mindful yoga. Vi arbejder med balance, smidighed, åndedrætsøvelser og meditation.  

Når vi dyrker yoga i naturen, forstærkes vores sanser og yogaen får ofte en større effekt og betydning. Hele onsdagen flytter vi vores yogaundervisning til den stille og smukke natur på Agersø. Vi får også tid til at besøge øens seværdigheder og komme en tur hele vejen rundt på øen i traktorbus. 

Vores yoga om morgenen er kort, let, dansende og opkvikkende.  

I løbet af kurset vil vi i teori og praksis beskæftige os med begrebet: Self-Compassion - mulige veje til egen-omsorg for krop og sind. Glæd dig til en uge med masser af dejlig yoga, højskoleliv og inspiration til daglig yogapraksis. Kurset henvender sig både til nybegyndere og øvede. Priser pr. person:

Enkeltværelse med bad og toilet - 5.950 kr.

Dobbeltværelse med bad og toilet - 5.350 kr.

Enkeltværelse, bad og toilet på gangen - 5.350 kr.

Dobbeltværelse, bad og toilet på gangen - 4.850 kr.

Hjemmeboende - 4.330 kr.

Øhop eller Senioryoga
bottom of page