top of page

Hellere dø af Grin end af Ligegyldighed. Foredrag v/ Gunnar Ørskov

Dato: Fredag, den 26. juli 2024
Tid: Kl. 14.30 - 16.30
Entré: Kr. 100 som betales ved indgangen og inkluderer kaffe/the

Om det grå gulds valg af gyldne øjeblikke, der får guldet til at skinne, og skaber en ny guldalder, frem for trivialitet, ensomhed, alenehed og rigtighed.

Et spændende og meget morsomt foredrag, der giver stof til eftertanke midt i en regnbyge af latter, og så får man noget med hjem, som man kan bruge. Allerede dagen efter foredraget kan man være i gang med at komme videre mod egne nye mål. Foredraget er for alle aldre, men de der har børn eller børnebørn bliver positivt ramt som altid, når Gunnar Ørskov holder foredrag, hvor der tales om arbejdsliv, om samliv, om alene liv og et liv som efterlønner.

Foredraget handler om at springe ud i guldalderen, masser af liv, oplevelser, kaos, mindreværd, overraskelser, eksem, usikkerhed, spændinger, stive led, bagklogskab, erfaring, kærlighed i flere niveauer, indre skønhed og varme, hvis man tør vælge det rigtige liv.

- HUSK at blive ældre er bedre end alternativet, derfor skal vi vælge livet, nu vi har det.

Foredraget handler også om de mange roller:

At blive et par, forældre, svigerforældre, bedsteforældre, bedste forældres forældre, bedsternes eget bedste liv, bedst på jobbet, bedst til det liv, vi nu har valgt.
Hellere dø af Grin end af Ligegyldighed. Foredrag v/ Gunnar Ørskov

bottom of page