top of page

Verdenskrigene eller Kom i gang med sang

Vælg mellem:

Verdenskrigene

Kom i gang med sang


Første- og Anden Verdenskrig har den dag i dag til stadighed enorm betydning for vores verden. Krigene har trukket lange spor efter sig, og dette kursus vil prøve at skabe en generel forståelse af de to krige. Vi ser på deres sammenhæng og på ukendte aspekter af dem.

Når vi afholder “Verdenskrigene” på Liselund Højskole, dykker vi ned i den komplekse optakt til Første Verdenskrig, årsagerne til krigen, men også nye vinkler til at forstå den.

For at udpensle et par eksempler på ugens program vil du blandt andet møde historien om de sovjetiske kvindelige soldater under Anden Verdenskrig og blive stillet overfor dilemmaerne Danmark stod overfor under besættelsen.


Har du mon fået at vide, at du burde synge lidt lavere, at du synger falsk eller er du bare aldrig rigtigt kommet igang med at synge?

Har du brug for at føle dig tryggere ved at synge, når der er andre til stede? Eller vil du bare gerne forstå noget mere om, hvordan stemmen fungerer?

Så er “Kom i gang med sang” som skræddersyet til dig! På Liselund Højskole er der plads til alle slags stemmer.

Vi lærer i hold og solo, hvordan vi bedst bruger vores stemme og krop, så vi kan finde glæde og tryghed ved at synge. I form af workshops, foredrag og fællessang bliver du taget i hånden og løftet videre med din særegne stemme, så sang også kan blive til en sand livsglæde for dig.

Og derudover byder ugen også på foredrag, udflugt og en spændende koncert.

I løbet af ugen har alle deltagere ud over det skemalagte, 30 minutters soloundervisning.


Priser fra 3.900 til 4.600 kr.

Se priser under tilmelding.

bottom of page