Strik og stræk 2022

Kurset henvender sig til dig, der elsker at strikke. Vi har samlet en gruppe kompetente undervisere, der i oplæg, workshops og foredrag vil stå for at inspirere dig og din strikning. Uanset på hvilket niveau du befinder dig, kan du på dette kursus hente ideer og ny faglig viden. Medbring meget gerne dine egne strikkeprojekter. Er du måske kørt fast i opskrift eller projekt, kan du helt sikkert hente hjælp på dette kursus.

Undervejs på kurset kommer du til at lave blide yogaøvelser, som du nemt vil kunne bruge hjemme. Du får en hånds-rækning til, hvordan du kan løsne op og undgå spændinger i skulder, nakke og ryg, når du strikker. Du får indsigt i, hvorfor det er sundt for det mentale helbred at være i strikkeflow og hvad der sker i hjernen, når vi lader tankerne vandre i takt med pindene. Du vil blive præsenteret for redskaber til, hvordan du yderligere kan fordybe dig i din

kreativitet og din strikkepassion.

Du kommer til at indgå i traditionelle højskoletraditioner som morgensamlinger, fællessang, fortællinger, udflugter og fællesspisninger. Glæd dig til at nyde julehyggen i højskolens smukke og unikke historiske rammer.