top of page

Skriv dit liv eller Karen Blixen og kunsten

Dette kursus har 2 linjer. Du vælger linje i tilmeldngsformularen.


Skriv dit liv:

Har du et ønske om at skrive dine erindringer eller er du allerede i gang? Mangler du ideer til at komme videre i processen?

På “Skriv dit liv” får du mulighed for at skrive om begivenheder i dit liv i form af korte eller længere tekster. Vi arbejder med ideer og redskaber, der kan sætte skub i erindring og skrive-flow. Sanserne vækker vi igennem skriveøvelser, der gør brug af fotos, breve, rekvisitter, filmklip, musik og mindfulnessøvelser.

Igennem præsentation, oplæsning og feedback vil du stifte bekendtskab med ældre og yngre danske forfatteres forskellige måde at skrive erindringer på.


Karen Blixen og kunsten:

På denne linje beskæftiger vi os med Karen Blixen som kunstner og med den rolle, kunsten indtager i hendes fortællinger. Vi skal forholde os til forskellige kunstformer som litteratur, malerkunst, musik, ballet og skuespil.

Kursusleder Jørgen Stormgaard stiller skarpt på en række Blixen-fortællinger, bl.a. Babettes gæstebud, Digteren og Den udødelige historie. Skuespilleren Joen Bille læser "Digteren" højt, og kunsthistorikeren Bente Scavenius fortæller om Karen Blixen og malerkunsten. Endelig beretter den tidligere solodanserinde Vivi Flindt om Blixen-balletten Lucifers Datter.


Priser fra 4.850 til 5.950 kr.

Se priser under tilmelding.

bottom of page