top of page

Kierkegaard og Grundtvig eller Senioryoga

Vælg mellem: Kierkegaard og Grundtvig

Senioryoga


Kierkegaard og Grundtvig var vidt forskellige.

Grundtvig var optaget af kirken og det folkelige.

Kierkegaard var optaget af den enkelte og eksistensen.

Grundtvig udtrykte sig i høj grad i poetisk form, mens Kierkegaard var filosof. Men de gjorde begge op med samtidens kristendomsforståelse og livstolkning og ville forny kristendommen.

På kurset vil vi forsøge at trænge ind i de åndelige fyrtårnes tankegang og liv. Og så vil vi spørge til deres betydning for nutiden og os selv. Kurset er for enhver, der er interesseret i at blive lidt klogere på Kierkegaard og Grundtvig.

Glæd dig til en uge påLiselund Højskole, hvor du også kan se frem til spændende udflugter,masser af højskolesang og plads til fordybelse.


Senioryoga på Liselund Højskole er særligt tilrettelagt til seniorer med fokus på styrkelse af hele kroppen igennem blid og mindful yoga.

Vi arbejder med balance, smidighed, åndedrætsøvelser og meditation. I løbet af kurset vil vi i teori og praksis beskæftige os med begrebet Self-Compassion, der handler om mulige veje til egenomsorg for krop og sind.

Glæd dig til en uge med masser afdejlig yoga, højskoleliv og inspiration til daglig yogapraksis. Senioryoga henvender sig både til nybegyndere og øvede.


Glæd dig til en uge på Liselund Højskole, hvor du også kan se frem til spændende udflugter, masser af højskolesang og plads til fordybelse. Find ro og livsglæde på Liselund Højskole.


Priser fra 4.850 til 5.950 kr.

Se priser under tilmelding.

bottom of page