top of page

Frilufts- og naturliv og Højskolesangbogen

L1: Natur og frisk luft i hverdagen øger vores livskvalitet.  På dette kursus skal du undervises om naturen i naturen. Vi skal i praksis opleve, hvad naturen kan byde på, som spisekammer, helbreder og rekreativt rum. Vi ser på vores forhold til friluft- og naturliv, og hvordan vi har brugt naturen gennem historien. Du vil gå fra kurset med inspiration, viden og værktøjer til at bruge naturen mere i din dagligdag.

Glæd dig også til fællessang fra højskolesangbogen og foredrag i vores unikke historiske højskole-rammer.

 

L2: Kom til en uge i fællessangens tegn når vi dykker ned i Højskolesangbogens mange fortællinger og melodier. I år vil vi have særligt fokus på de store digtere, der bidrager og har bidraget til højskolesangbogen. Vi kommer bl.a. rundt om, Inger Christensen, Jens Rosendal, B. S. Ingemann, Tove Ditlevsen og Halfdan Rasmussen. Vi skal også nyde nogle af de nye tekster, der er kommet med i den 19. udgave og lære en række af de mere ukendte sange i Højskolesangbogen at kende.

Udover foredrag og masser af fællessang skal vi på en spændende udflugt til Holsteinborg og nyde sommeraftnerne i Liselunds dejlige parkhave.


Pris fra kr. 4.750,-

Se priser under tilmelding.

bottom of page